Vælg en side

Den 1. juni åbnede Pias Stardust Restaurant midt i byen i de nostalgiske lokaler på Hans Jensens Stræde 1. Her møder ny nordisk indretning den klassiske amerikanske diner i et helt nyt koncept. Vi har været på besøg og kan godt afsløre, at det var en aften fuld af positive overraskelser og god underholdning.

Spiller på alle tangenter

Har du en indre diva, som er til one-hit wonders, Disney-sange, filmmusik eller en god gammeldags klassiker? Så er drømmestedet kommet til Odense. I det gamle bindingsværkshus på Hans Jensens Stræde bliver der underholdt med syngende tjenere og opvaskere. Efter en spændende omgang auditions blev der udvalgt et hav af dygtige tjenere, som både forstår at skabe god stemning, underholde med sang og levere en stemningsfyldt service.

Der er en fin balance imellem ro til at nyde maden og de syngende indslag, som får gæsterne til at klappe med i takt. Musikken sætter sig i kroppen, og det er svært ikke at nynne med eller vippe lidt på foden. Er man så heldig, at man fejrer sin fødselsdag hos Pias Stardust Restaurant er der naturligvis disket op med fælles fødselsdagssang og flag på bordet. Netop denne aften åbnede en begejstret tjener op for, at hele restauranten bød ind i en fødselsdagsfejring – lige til at blive glad i låget af. Hele vejen igennem er du sikret god stemning, velsyngende tjenere og højt humør.

Overlegen præstation af kokken

Det skal naturligvis understreges, at det ikke alene er underholdningen, der sælger dette nye koncept. Der er pastelfarver for alle pengene, hyggelig stemning og højt til loftet. Håber man på en klassisk amerikansk diner-menu, så må man til gengæld kigge langt hos Pias Stardust Restaurant. Derimod er der kredset for velsammensatte retter, der overrasker særdeles positivt. Der er tænkt ud af boksen, og det spiller. Der er ingen tvivl om, at kokken har styr på sit håndværk, for der er masser af lækker og gennemført mad i de afslappede omgivelser.

Du vælger mellem 1-, 2- eller 3-retters menu, og det er svært at begrænse sig, når øjnene løber ned over menuen. Håndpillede rejer, tatar, oksefilet, asiatisk bbq-svinebryst, et udvalg af ost og citrontærte eller jordbærsorbet til dessert – blot et lille udvalg af de mange mundvandsfremkaldende muligheder. Den gode kulinariske oplevelse understreges også med både friske cocktails og god vin til maden.

Foto: TipOdense

Og for dem, der bekymrer sig om, om de bliver mætte, når de går ud og spiser: Hvis der vælges tre retter hos Pias Stardust Restaurant, skal de færreste i hvert fald være nervøse for at gå derfra sultne. Mængderne er afstemte, og der mangler absolut intet.

Alt går op i en højere enhed

Fra første øjeblik man træder ind, er der imødekommende tjenere, behagelig stemning og en flot indretning. Det er tydeligt for enhver, at der er tænkt over den mindste detalje, og at intet bliver gjort halvt hos Pias Stardust Restaurant. Det gode indtryk fortsætter, når ret efter ret serveres flot anrettet og oveni smager himmelsk. Tilføj dertil de syngende indslag, som sætter gang i hele huset og giver gæsterne lyst til en svingom.

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at dette besøg var en stor succes. Aftenen var fuld af gode overraskelser, behagelig atmosfære og hygge. Stedet er for alle – om du kommer med venner, familie, de helt små børn eller bedsteforældre – så vil den gode stemning brede sig til hele selskabet.

På tegnebrættet

Pia Ullehus, som er den kreative ejer bag Pias Stardust Restaurant, fortæller, at de har flere tiltag på tegnebrættet i øjeblikket. Den 11. juni startede de op med Disney-brunch i weekenderne, hvor musikken fra de mange filmklassikere breder sig i de gamle lokaler. Her kan selv den største Disney-fanatiker blive underholdt, imens der nydes en skøn og forfriskende brunch-tallerken. Pia Ullehus fortæller også, at et koncept som dette med syngende tjenere er oplagt til temaftener og særarrangementer, så det er værd at holde øje med deres hjemmeside og sociale medier, hvor der løbende bliver opdateret med diverse arrangementer.

Af Lærke Malchau Olsen