Selskabsmenu

VELKOMST DRINK
Bobler: Nitus Cava

FORRETTER
Håndpillede rejer – Saltet agurk – Syrnet fløde – Rogn

Eller
Gazpacho – lækker kold tomatsuppe med tilbehør

HOVEDRETTER
Begge hovedretter serveres med kartofler og sæsonens grønt
Oksefilet – Demi glace-sauce – Løgpuré – Syltede løgskaller

Eller
Braseret kylling – Sautér af svampe – Ærte puré – Supreme sauce – Engsyre

DESSERTER
Bananasplit med vaniljeis, flødeskum, chokoladesauce, hakkede hasselnødder

Eller

Æbletærte med vaniljeis eller vanilje cremefraiche

Kaffe og the

Ved ønske om menu ændringer kontakt os på 66 14 09 14

Se print venlig menu her

Minimum 12 personer
Alle i et selskab skal bestille det samme at spise og maden skal bestilles på forhånd.
Vi tager naturligvis højde for allergener.

Vi tager forbehold for ændringer i forhold til sæsoner og priser

Selskaber fra 12 personer og skal forudbestilles