Selskabsmenu
VELKOMST DRINK
Bobler: Nitus Cava
FORRETTER
Håndpillede rejer – Saltet agurk – Syrnet fløde – Rogn
Eller
Gazpacho – lækker kold tomatsuppe med tilbehør
HOVEDRETTER
Begge hovedretter serveres med kartofler og sæsonens grønt
Oksefilet – Demi glace-sauce – Løgpuré – Syltede løgskaller
Eller
Braseret kylling – Sautér af svampe – Ærte puré – Supreme sauce – Engsyre
DESSERTER
Bananasplit med vaniljeis, flødeskum, chokoladesauce, hakkede hasselnødder
Eller
Æbletærte med vaniljeis eller vanilje cremefraiche
Kaffe og the
Ved ønske om menu ændringer kontakt os på 66 14 09 14
Se print venlig menu her
Minimum 12 personer
Alle i et selskab skal bestille det samme at spise og maden skal bestilles på forhånd.
Vi tager naturligvis højde for allergener.
Vi tager forbehold for ændringer i forhold til sæsoner og priser
Selskaber fra 12 personer og skal forudbestilles